A la Carte

 Serveras från 16:00

 

Förrätter

 

Lax 135
Sotad laxrygg, rökt citronemulsion, färskost med honung och pepparrot och mörka brödsmulor

Hummer 175
Halstrad hummer, potatissmörkräm, dillpulver, saffransolja och regnbågsrom

Hjort 165
Gravat hjortinnanlår, marinerad svamp, skum på Wrångebäckost, brödkrisp och friterad salvia

Svamp 150
Kräm på Karl Johansvamp, smörstekta kantareller, Tryffelpecorino och jordärtskockschips

Tryffel 170
Picklade grönsaker, marinerad svamp, färska örter, ostskum och färsk svart tryffel

 

 

Varmrätter

 

Vildand 295
Vildandsbröst, sauté på brysselkål, päron och rökta sviskon, kastanjekräm, rostad lök, rostat valnötspulver och cidersås

Vildsvin 275
Innerfilé på vildsvin med äppelchutney, smörstekt svamp, enbärssås, stuvad salladskål och smörslungad rotselleri

Regnbåge 280
Regnbågsforell med sauterade rödbetor och broccoli, syrad sotad lök, selleriskruvar, sikrom och bläcksås.

Oxfilé 310
Bluecheeselagrad oxfilé, rösti, betor, broccolipuré, portvinssås

Gnocchi 245
Krispig gnocchi med svamp och pumpakräm, krispig ost och rostade valnötter

Desserter

Crème brûlée 120
Smaksatt med tonkabönor, kanelkaramell och äppelsorbét och honungskrisp

Baba au Rhum 120
med lingonkräm och stoutglass

Chokladglass 95
med havtornscurd och valnötssmörsauterad sockerkaka

Ost 140
Ett urval av ostar med tillbehör

Kaffegodis 120
Fat med hemgjorda choklad Bon Bons och tryffel


menyförslag

Köksmästarens Meny 575

Hummer
Vildand
Crème brûlée

Vinpaket 365

 Gröna Menyn  490 

Tryffel
Gnocchi
Chokladglass

Vinpaket  365

Avsmakningsmeny  795

Hummer
Hjort
Regnbåge
Vildand
Crème brûlée
Ost

Vinpaket 695

  

Allergiker? 

Om du har några allergier så fråga personalen så ska vi reda ut vad som passar och vad som bör undvikas. 

avdelare.jpg

Starters

Salmon 135
Charred salmon loin, smoked lemon emulsion, cream cheese with honey and horseradish

Lobster 175
Seared lobster, potato and butter creme, dill powder, saffron oil and trout caviar,

Venison 165
Cured topside of venison, marinated mushroom, cheese foam, bread crisp and deep fried sage

Mushroom 150
Porcini creme, butterfried chanterelles, truffle pecorino and jerusalem artichoke chips

Truffle 170
Pickled vegetables, marinated mushroom, fresh herbs, cheese foam and fresh black truffle

 

 Main Courses

 

Wild Duck   295
With sauté of brussels sprouts smoked prunes and pears, chestnut cream, roasted onions, apple cider sauce, toasted walnut powder

Wild boar   275
Tenderloin with apple chutney, mushroom sauté, juniper sauce, creme of cabbage and butterfried celery

Rainbow trout   280
With beetroots and broccoli, pickled charred onion, celeriac curls, caviar and ink sauce.

Beef tenderloin   310
Bluecheese rubbed tenderloin with rösti, beets, broccoli purée and portwine sauce

 Gnocchi   245
Crispy gnocchi with mushrooms and pumpkin cream, crispy cheese and toasted walnuts

Desserts

Crème brûlée 120
Creme Brulee flavored with tonka beans, Cinnamon caramel, apple sorbét and honey crisp

Baba au Rhum 120
With lingonberry cream and stout ice cream

Chocolate ice cream 95
With seabucket thorn curd and walnutbutter sauted sponge cake

Assorted cheese 140
With bread and trimmings

Chocolate delight 120
Plate with homemade Bon Bons and truffle

Set Menus

Head Chefs Menu 

Lobster
Wild Duck
Crème brûlée  

Wine pairing  365

The Green Menu  490

 Truffle
Gnocchi
Chocolate ice cream

Wine pairing  365

Tasting Menu  795

Lobster
Venison
Rainbow trout
Wild Boar
Crème brûlée
Cheese

Wine pairing  695