A la Carte

 Serveras hela dagen

 

Förrätter

 

Foie Gras      165
Bakad anklever, portvinsreducerade björnbär, surdegsbrioche och bresaolakrisp

Kungskrabba     175
Äpple, skaldjursskum, ingefära, gurktärningar

Carpaccio på sotat hjortinnanlår   165
Smultrondressing, bär, rostade valnötter, färsk svamp och skogsmossa

Rödbeta ”ravioli”      145
Getost, valnötter, honung, tryffelmarinerad jordärtskocka, rädisskott

 

 

Varmrätter

 

Uer från Skagerak    285
Hummersås, apelsinkokt morot, fänkålscrudité, tryffeldoftande potatispuré

Hjortinnanlår       310
Rödvinssås smaksatt med blåbär, grillad kungsmusslingsvamp, svart vitlök, confiterad jordärtskocka och stekt vit sparris

Pärlhöna      285
Apelsinglaserad bröstfilé serveras med tryffeldemiglace, bakade rotfrukter, äpple och rökt vaktelägg

 

 

Från trädgårdslandet

 

Friterad panerad Blomkål  195
Ostfondue, grön ärtpuré, säsongens primörer

~

Sallad med getost och betor  175
Serveras med örtstekta krutonger och honungsvinägrett

~

 Osttallrik    140
Fyra svenska ostar med hemlagad sylt och bröd

 

 

Allergiker? 

Om du har några allergier så fråga personalen så ska vi reda ut vad som passar och vad som bör undvikas.