Lunch Serveras 11.00 - 14.30

FÖRrätter

Gravlaxrulle      85
Fylld med rosépeppar- och basilikakryddad färskost. Serveras med smörstekt surdegsbröd och syrlig örtsallad

Liten räksoppa     80
Med citronaioli och färska örter

 

VARMrätter

Raggmunk    135
Stekt fläsk och rårörda lingon

Krämig Fisk- och Skaldjursgryta   155
Med citronaioli och färska örter

Wallenbergare på kalvfärs    165
Serveras med potatispuré, gröna ärter, skirat smör och rårörda lingon

Haloumibiffar    145
Örtmajonnäs, råstekta primörer och fänkålscrudité

                                                                 

Efterrätter

Blåbärspannacotta     95
Chokladsmulor, hallonglass, atsinakrasse och färska bär

Bakad choklad      95
Mjölksorbét, salt karamell och jordgubbsmaräng

Demonterad passionsfruktstårta     95
Maräng, sommarfrukter, dulce de leche, örtsnö

Chokladtryffel 35

Fat med hemgjorda choklad Bon Bons och tryfflar    120 

Osttallrik      140
Fyra svenska ostar med hemlagad sylt och bröd
 

avdelare.jpg

 

Starters 

Gravlax     85
Cured salmon filled with pink pepper- and basil cream cheese. Served with butter fried sourdough bread and herb salad

Small shrimp soup   80
With lemon aioli and fresh herbs

 

Main courses

 Raggmunk      135
Traditional Swedish potato pancakes. Served with fried pork and lingonberries

Creamy fish and seafood casserole   155
With lemon aioli and fresh herbs

Wallenbergare         165
Minced veal patties served with potato purée, green peas, seared butter and lingonberries

Haloumi patties       145
Herb mayonnaise, fried seasonal vegetables and fennel crudité

 

Desserts and sweets

Blueberry pannacotta     95
Chocolate crumbles, raspberry ice cream, atsina cress and fresh summer berries

Baked chocolate    95
Milk sorbét, salt caramel, and strawberry meringue

Deconstructed passion fruit cake 95
Meringue, summer fruit, dulce de leche, herb snow

Chocolate truffle 35

Chocolate delight 130
Platter with med our own chocolate bonbons and truffles   

 Assorted cheese     140
Four Swedish cheeses with homemade jam and bread