Lunchmeny vecka 20, 14/5 - 18/5

Förrätter

  • Gazpacho. Till det bruschetta med kaviar. 75
  • Tartar på mango, avokado och päron. Passionsfruktsås, picklad fänkål och jordärtskockschips. 75

 

Huvudrätter

  • Tomatsoppa med potatiskroketter och basilika. 129
  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon. 129
  • Bakad kummel med hummersås, och parmesankokta primörer. 155
  • Karré på Pata Negra. Med lingonkryddad rödvinssås, rotfrukter och stekt grön pepparfrukt. 165
  • Sallad med sojamarinerad oxfilé. Syrad lök, chili, shiitake, sesam och tryffelmajonnäs. 149
  • Vegetariskt. Halloumibiffar med yoghurtsås, färskpotatis och mixad sallad. 145

 

Efterrätter                                                                                                                                                               

  • Två rejäla bitar svensk gårdsost med bröd och marmelad. 89
  • Sorbet. 60
  • Tiramisu. 70
  • Choladtryffel. 30