Lunchmeny v 8, 19/2 – 24/2

Förrätter

Kallrökt laxröra serveras på smörstekt bröd med pepparrot, äpple, citron och dill 85 kr

Liten sallad nicoise med halstrad tonfisk, kaprisvinägrett, kokt ägg, sockerärter och potatis 75 kr 

Huvudrätter

Raggmunkar med fläsk och rårörda lingon 129 kr

Wallenbergare serveras med potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och gröna ärter 169 kr

Grillat högrevshjärta serveras med bearnaisesås, friterad potatis, rödvinssky och bakade tomater 179 kr

Bakad torskfilé serveras med kokt potatis, vitvinssås, dillpesto och rostad fänkålssallad 159 kr

Ricotta och spenatknyten serveras med rostade rotfrukter, parmesankräm, vinägrett och pinjenötter 139 kr

Sallad nicoise serveras med halstrad tonfisk, kaprisvinägrett, kokt ägg, sockerärter och potatis 149 kr

Desserter

Chokladtryffel 30 kr

Creme caramel serveras med dagensglass 60 kr

Ostar med tillbehör 80 kr