Lunchmeny vecka 17. 23/4 - 27/4

Förrätter

  • Torskrulad i nori (japansk alg) med bönkräm, sesamolja och rödbetschips. 75

  • Friterad grön pepparfrukt och tomat. Mozzarella och sardellsås. 65

 

Huvudrätter

  • Sallad med lufttorkad skinka, coppa och salami. Picklade grönsaker och kronärtskocka. 149

  • Krämig palsternackssoppa med stekt svamp och blåmusslor. 129                                                                              

  • Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon. 129

  • Helstekt kalvrygg. Rosépepparsås, saltbakad gulbeta och potatispuré. 159

  • Ugnsbakad lax med stekt gnocchi, rostad broccoli och räksås. 169

  • Vegetariskt. Gnocchi med gorgonzolasås. Confiterad körsbärstomat, rostade valnötter och tryffel. 139

Desserter

  • Två rejäla bitar ost med knäcke, hembakat bröd och marmelad. 89
  • Chokladpudding med frukt och maräng. 59
  • Dagens glass. 59
  • Chokladtryffel. 30